جمعه - ۲۵ آبان ۱۴۰۳ | Friday - 15 November 2024
ابتدا سطح مقطع لوله پس از برش کاملاً بر محور طولی عمود باشد و هیچ گونه پلیسه و زائده اضافی در آن دیده نشود. برای هر چه بهتر شدن برش میتوان از لوله بر بهره گرفت و برای بهتر بریدن آن از تسمه گیر استفاده کنید همچنین میتوانید از ابزار سه کاره با پایه استفاده کنید که سرعت و کیفیت بالاتری دارد .
قسمت فاقد سوکت در تمامی لوله ها و اتصالات پوشفیت حالت کونیک دارد. این ویژگی سبب میشود که کار متصل نمودن اجزا به یکدیگر به راحتی صورت گیرد و در عین حال از آسیب دیدن احتمالی حلقه های آ ب بندی و یا خارج شدن آنها از محل سوکتها جلوگیری می شود. به همین دلیل توصیه می شود حتما از لوله پخ کن کونیک شود. زاویه قسمت کونیک شده بر اساس استانداردهای موجود میتواند ۵۱ – ۵۱ درجه باشد.
ابندا اتصال یا لوله را با دستمال تمیز کرده تا عاری از پلیسه یا ماسه باشد .
برای جازدن اتصال از مایع روان کننده یا در نبود آن از اب ریکا استفاده کنید. توجه از زدن روغن یا گریس خودداری شود.
لوله و اتصال در حین جا زدن باید در یک راستا باشد و از جا زدن محل اتصال علامت گذاری شود به منظور جلوگیری از انبساط توصیه میشود از محل علامت گذاشته یک یا ۵ میل از سوک دور نمایید.
برای تست و بازدید و رفع گرفتگی مجاری در مسیرهای افقی سراه بازدید استفاده می شود. دریچه های بازدید باید به خوبی و کاملا در دسترس قرار داشته باشند به نحوی که استفاده از ابزارهای مخصوص رفع گرفتگی به سهولت میسر شود. این دریچه ها از دیوار مقابل خود نباید کمتر از ۴۵ الی ۵۱ سانتیمتر فاصله داشته باشند. دریچه بازدید باید کاملا آب بند بوده و خروج هوا و پساپ حتی به میزان اندک از آن ناممکن باشد. چنانچه احتمال یخ زدن این دریچه ها وجود داشته باشد.
با استفاده از دریچه های بازدید که روی لوله قائم قرار میگیرند ارتفاع ساختمان به چند منطقه تقسیم میشود و تست در هر واحد بطور جداگانه انجام میگیرد. در هر منطقه بجز بالاترین نقطه، فشار آزمایش نباید کمتر از ۳متر ستون آ (یا معادل آن فشار هوا) باشد. پس از ۵۱ دقیقه همه لوله واتصالات زیر تست، مورد بازرسی قرار گرفته و نباید نشت آن مشاهده شود.
در صورت مشاهده نشت باید قطعه خراب یا اتصال ترمیم و یا تعویض شود و آزمایش تکرار شود.
لینک های مرتبط :
👈 دانلود لیست قیمت جدید انواع ابزارآلات